MEDIATRAINING MÉDITERRANÉE

Wie wil dit niet, een media- of presentatietraining onder of liever ín de zon aan de Spaanse zuidkust.
Niet ver van het centrum van de populaire stad Málaga en op 15 minuten lopen van de zee en de heerlijkste visrestaurants van zuidelijk Spanje hebben mijn partner en ik een ruim geoutilleerde radio- en televisiestudio laten bouwen. Met zicht op zee in één van de populairste wijken van Málaga verzorgen wij daar media- en presentatietrainingen.

Weg van de dagelijkse routine in een inspirerende omgeving kennis opdoen om daarna- na een ochtend of een middag hard werken – te evalueren met goeie tapas en een lekkere wijn. En als dat niet genoeg is bieden wij in samenwerking met een lokale Nederlandse gids culturele uitstapjes aan zoals een spectaculaire trip over de Caminito del Rey.

Aangenaam en nuttig
U was het toch al een keer van plan. Samen met collega’s getraind worden voor uw mediaoptreden, zodat uw boodschap goed voor het voetlicht komt tijdens een presentatie of een televisieoptreden. Maar u wilt wel iets meer dan één of twee dagen alleen maar hard werken. Wat dacht u van een training/coaching in de populaire stad Málaga.

De training vindt plaats in het oude visserswijkje El Palo, dichtbij zee en de heerlijke visrestaurants, in onze originele bodéga (café aan huis) die is omgetoverd tot een supermoderne studio maar deels in authentieke staat is gebleven. Behalve presentatie- en mediatrainingen produceren we er ook podcasts, radio-uitzendingen en muziekopnames.

Zo kan een bezoek aan Málaga er uit zien.
U komt op donderdagavond aan met Transavia aan en slaapt in een hotel dat past bij uw beurs en u vertrekt op zondag.

  • Op vrijdagochtend wordt u opgehaald voor de training in El Palo (uiteraard is de training voor die tijd al uitvoerig doorgesproken en voorbereid zodat we weten naar welke eindresultaat we moeten werken). We beginnen om 9.30 en werken door tot de lunch. Na de lunch kunt u golfen, wandelen, een verzorgde tour maken of een van de vele musea bezoeken.
  • Op de dag erna doen we ongeveer hetzelfde, de cursus wordt verdiept en een bekende talkshowhost zal de interviews gaan afnemen. U kunt er ook voor kiezen een talkshow te laten opnemen en daarin bijvoorbeeld uw strategie voor de komende jaren te presenteren.
  • De volgende dag de zondag heeft u alle tijd om bijvoorbeeld de Caminito del Rey (beroemde koningspad) te lopen, een bezoek te brengen aan de ‘witte dorpen’ een tapastour mee te maken, of misschien gewoon aan het strand te liggen.

Waarom Málaga
Málaga ligt in Andalusië, Zuid -Spanje en markeert het begin van de Costa del Sol. In deze omgeving valt de minste regen en door de ligging aan de Middellandse zee is de temperatuur het hele jaar door mild. De prettigste periode om Málaga te bezoeken is tussen september en juni.

Málaga met ruim 600.000 inwoners heeft zich de laatste tien jaar enorm ontwikkeld en is met 2½ uur vliegen vanaf Amsterdam makkelijk te bereiken.
De stad heeft een aantal interessante musea zoals Centre Pompidou, Museo Picasso en Museo Russo, tien kilometer strand, fantastische restaurants en natuurlijk shoppingmogelijkheden.

Málaga ligt tussen de koningssteden, Sevilla, Cordoba en Granada,  maar ook in de nabije omgeving is erg veel te bewonderen zoals de Caminito del Rey, Antiquera en ook de vele mooie witte dorpen.

Wat kunnen wij voor u doen:

  • Uiteraard verzorgen en bereiden wij de training voor met vooraf een uitgebreide inventarisatie van hoe die cursus er uit moet zien.
  • Wij regelen de transfer, het hotel, een golfclinic of een flight, een tapastour, de reservering voor de restaurants of een tocht over de Caminito.
  • U regelt zelf uw vlucht.